Home
Ons bedrijf
Voorbeelden
Contact

100 JAAR

Steenhouwerij Van Gils Utrecht BV

Sinds 1903,

al drie generaties een familiebedrijf.

Onze steenhouwerij werd in 1903 opgericht door grootvader Hendrikus van Gils. Het bedrijf was toen gevestigd aan de Vleutenseweg. Na diverse andere locaties in Utrecht werd het bedrijf vanaf 1938 voortgezet door twee zonen van Hendrikus, dit was in de Otterstraat onder de naam "Steenhouwerij Gebr. H.J. en J. van Gils"

(De oude werkplaats(sen) aan de Otterstraat.)

Vanaf 1964 tot 1976 werd het bedrijf door H.J. van Gils sr. voortgezet, samen met zijn twee zonen, na zijn pensionering in 1976, ging het bedrijf over naar zijn zoon H.J. van Gils jr. bijgestaan door broer A. van Gils.

Sinds 1999 was het bedrijf gevestigd op de Tractieweg te Utrecht. Dit was een modern ingericht bedrijf  dat het oude ambacht kombineert met moderne technieken. Onze persoonlijke, vakkundige en vertrouwelijke begeleiding staan garant voor een tevreden resultaat  bij het maken van uw keuze en de uitvoering hiervan.

 

(Onze nieuwe werkplaats!)

 

 

 

 

 

 

Sinds 1 maart 2016 is steenhouwerij van Gils overgenomen door Steenhouwerij Jongerius op de Schaverijstraat 59 te Utrecht. wij gaan verder onder de naam Steenhouwerij Jongerius & van Gils